FEBO KINKERSTRAAT

FEBO KINKERSTRAAT De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 222 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Kinkerstraat. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 14:23 I ordered 6 burgers and all the burgers were without sauce and salad, very disappointed. I usually love Febo but never again from this store!
7 aug 2022 om 19:17 Het eten was prima alleen de bezorging duurde een uur terwijl de ap aan gaf dat het een halfuur zou duren
19 jul 2022 om 20:53 Alles was super vers! Hebben enorm genoten, alleen 40-50 minuten wachten voor zo een bestelling vind ik wel echt lang.
14 jul 2022 om 19:47 Droog brood voor de burgers en geen monsterd. Erg jammer wel snel bezorgt .
30 jun 2022 om 15:42 hellenmaaltop
28 jun 2022 om 19:20 Top
7 jun 2022 om 21:55 Top
4 jun 2022 om 17:00 was niet warm
31 mei 2022 om 20:14 Eten was goed, bezorging viel tegen. Niet echt vriendelijk.
28 mei 2022 om 11:04 Wat een kut bezorger mongool tegenwoordig is het heel slecht de bezorging en de restaurant zijn nooit bereikbaar als je wat vragen hebt of wat wil door geven wordt gewoon nooit opgenomen sukkels en de kipburger smaakt elke elk dag slechter
27 mei 2022 om 12:07 Slechtste service van heel Nederland heel bijdehand en niet bereikbaar voor niemand als je ze belt om te vragen over je eten wordt nooit opgenomen echt een hele slechte zaak echt amateurs boefen
20 mei 2022 om 12:29 het eten viel tegen. De kip te zout, de kaassouffle's te peperig. Ik vind het ook belachelijk dat de tekst van de gerechten allemaal in het Engels zijn. We zijn in Nederland hoor.